Előfizetői tartalom

Háborút indított a Tesla, de nem sok ellenfelének van ilyen fegyvere

Portfolio
Jól indult az év azok számára, akik mindig is Teslát akartak venni, hiszen a vállalat világszerte visszavágta az autói árát. Kezdetben sokan szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy ez a lépés valóban árháborúhoz vezethet-e, de az elmúlt hetek eseményei abba az irányban mutatnak, hogy azért a versenytársak egy része felhúzta a kesztyűt és válaszolt a Tesla árcsökkentéseire. Elon Musk cégének viszont a legtöbb gyártóhoz képest jóval nagyobb mozgástere van ebben az árháborúban, hiszen a közeli versenytársaknál jóval többet keres az autóin. Ráadásul az érkező új járműplaform miatt könnyen lehet, hogy nem ez a mostani fogja a padlót jelenteni a Teslák ára számára.

Árháborút indított a Tesla Az év elején jelentős árcsökkentő kampányt indított a Tesla, melyek keretében többek között Magyarországon is akár 20 százalékkal visszavágta egyes modellek árát, hogy élénkítse a keresletet. Bár maga a lépés egyáltalán nem idegen az autógyártóktól, a Teslától mégsem ezt szokhattuk meg. A riválisokhoz hasonlóan a tavalyi év nagy részében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés