Előfizetői tartalom

Most születik meg egy teljesen új piac Magyarországon – Százezrek érintettek

Január elsejétől elméletben új világ van a távszerencsejáték piacán, miután a kormány idén életbe lépett törvénymódosítása megszüntette az online sportfogadás esetében az állami szereplő, a Szerencsejáték Zrt. monopóliumát. A liberalizált online sportfogadásban ezzel beindulhat a legális verseny, a szürkezónában működő szereplők döntés előtt állnak, és közben gőzerővel készül az új helyzetre az állami nagypályás is.

Újraírt játékszabályok Eddig még nem kapott nagy figyelmet idehaza egy január elsején életbe lépett törvénymódosítás, amely gyakorlatilag liberalizálta az online sportfogadást. Az idei évtől ugyanis távszerencsejáték szervezésére már nemcsak a 100%-ban a magyar állam tulajdonában álló Szerencsejáték Zrt. jogosult, hanem minden olyan piaci szereplő (magyar és Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés