Előfizetői tartalom

Tovább esnek a tőzsdék, Amerika egész jól megúszta

Portfolio
Tegnap több kedvezőtlen makrogazdasági hír hatására lefordultak az európai és az amerikai börzék, ma pedig ismét kedvezőtlen hangulatú kereskedést láthattunk az európai tőzsdéken. Annak ellenére ilyen kedvezőtlen az összkép, hogy pozitív makrogazdasági hír érkezett Németországból: nagyot javult a gazdasági hangulat, a feldolgozóiparban az index 2022 májusa óta a legmagasabb szintre emelkedett. Az Egyesült Államokban meglehetősen irány nélküli kereskedés zajlott.

2023. február 22. 22:08 Megosztás Bezártak a tengerentúli tőzsdék Vegyesen zártak a tengerentúli tőzsdék a mai kereskedésben. A Dow 0,26%-os, az S&P 0,16%-os, vagyis viszonylag mérsékelt eséssel fejezték be a napot, a Nasdaq minimálisan, 0,13%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés