Előfizetői tartalom

Teljes fordulat érte el a magyar autópiacot

A magyar autókereskedésekben lerövidültek a várólisták, miután a koronavírus-járvány okozta leállások miatt a gyártók készleteit teljesen elkapkodták és gondot jelentett a kereslet kielégítése. Mostanra viszont a népszerű modelleket akár 2-3 hónapos határidővel is le tudják szállítani - tudta meg a Pénzcentrum a hazai importőröktől.

Lényegesen lerövidültek a szállítási határidők a magyar autókereskedésekben az utóbbi hónapokban - számolt be a Pénzcentrum, amely szerint bár sok típust már néhány hónap alatt leszállítanak, de nagyban függ attól is a várakozási idő, hogy pontosan milyen modellt és felszereltséget választanak a vevők. A hosszú várólisták azért alakultak ki az újautópiacon, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés