Előfizetői tartalom

Nagy változások vannak a Google irodáiban

Portfolio
Jelentős változásokat hajt végre irodáiban a Google a költségracionalizálás jegyében, és Sundar Pichai vezérigazgatója egy belsős meetingen megvédte a felhőszolgáltató új, alkalmazottak számára meghirdetett íróasztal-megosztási politikáját, amelyet egyes dolgozók kritizáltak. A cégvezér emellett a vállalat egyes irodáit gyakorlatilag üresnek nevezte, valamint emlékeztette a munkatársakat, hogy az ingatlanok drágák - írja a CNBC.

Számomra nyilvánvaló, hogy megpróbálnak hatékonyak lenni és pénzt megtakarítani, ugyanakkor az erőforrásokat is kihasználni - mondta Pichai a CNBC által megszerzett hangfelvételen, amely az egész vállalatra kiterjedő megbeszélésen készült. Vannak egyébként olyan emberek, akik rendszeresen panaszkodnak, hogy amikor bejönnek, egy rakás üres asztalt találnak, ami olyan érzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés