Előfizetői tartalom

Megszólaltak a biztosítóvezérek: rengeteg idén a kihívás, de van remény

Portfolio
Az infláció, az egyre magasabb tulajdonosi megtérülési elvárásoknak való megfelelés, a szabályozási bizonytalanságok és a HR-kihívások is megoldandó problémát jelnetenek a biztosítási szektorban - derült ki Biztosítás konferenciánk vezérpaneljén, amelyen Czene Árpád (NN), Dinsdale Julianna (UNIQA), Nyilasy Bence (Wáberer) és Alexander Viktor Protsenko (Allianz Hungária) beszélgetett a szektor jövőjéről.

Czene Árpád (NN Biztosító) a kérdésre, hogy mi lesz a három legnagyobb kihívás idén a biztosítási szektorban, azt felelte, „végre van kihívás, az elmúlt években arról beszéltünk, hogy a láthatatlan fintech insurtech fenyegetéssel kell szembenézni, vagy mi lesz, ha az egészség szektort megreformálja az állam. De most helyzet van, „time to shine!”, a legnagyobb kihívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés