Előfizetői tartalom

Íme 11 cég, ahol már működik a négynapos munkahét

Portfolio
Egyre több tanulmány erősíti meg, hogy amikor egy vállalat négynapos munkahétre tér át, javul a dolgozók termelékenysége, egészségi állapota, kapcsolatai, sőt még pénzügyei is. Mark Takano kaliforniai képviselő a közelmúltban a Kongresszusban újra felvetette a 32 órás munkahétről szóló törvényt, amely elfogadása esetén a munkahét jelenlegi fogalmát is megváltoztatná. Az alábbiakban a CNBC cikke alapján 11 céget mutatunk, ahol már most is 4 napos munkahét szerint dolgoznak a munkavállalók.

A négynapos munkahét ötlete egyre népszerűbb, sőt már nemcsak a munkavállalók, de több munkaadó is kísérletezik ezzel. Íme 11 cég, ahol már a négynapos munkahét szerint keresik a leendő munkavállalókat: Augury - szoftverfejlesztés, helyszín: Haifa, Izrael Bolt Financial - e-kereskedelem, helyszín: San Francisco, Kalifornia DNSFilter - IT szolgáltatások, helyszín: Washington...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés