Előfizetői tartalom

Remek hangulatban zártak az amerikai tőzsdék, meneteltek a tech papírok

Portfolio
Kiváló hangulatban zajlott a kereskedés Európában és Amerikában is folytatódott az emelkedés a tőzsdéken. Érkeztek fontos adatok, amik fűtötték a részvénypiaci optimizmust: Amerikában az új munkanélküli segélykérelmek száma minimálisan a várt felett alakult az előző héten, emellett pedig az amerikai gazdasági növekedése is a vártnál kisebb lehet. Ezek mind a további kamatemelések esélyét csökkentő fejlemények, ennek örülhetnek a befektetők. A hazai piacokon emellett érdemes lehet figyelemmel követni a Mol árfolyamának alakulását, miután tegnap este a kormány rendkívüli különadó-módosításról döntött. A nyitást követően az olajcég papírjai több mint 2 százalékos mínuszban is voltak, délutánra azonban javult a kép és már emelkedik az olajcég árfolyama.

2023. március 30. 22:08 Megosztás Pluszban zárt Amerika Zárásig kitartott a jó hangulat Amerikában, elsősorban a technológiakapcsolat cégek részvényei mentek ma nagyot, miközben nap végére a banki részvények árfolyama visszaesett Joe Biden azzal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés