Előfizetői tartalom

Teljes állami kézbe került az egyik legnagyobb magyar biztosító, mit mond az új vezérigazgató?

Kadocsa Balázs lett a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója, miután az állam sikeresen lezárta a német Talanx csoport 67%-os részesedésének megvásárlását, így 100%-os tulajdonossá vált. Az új tulajdonosi szemlélet mellett a biztosítási különadó hatásairól, az általa sújtott egyszeri díjas életbiztosítások sorsáról, a postai ügyfelek elöregedéséről és a Keszthelyi Erik-féle Magyar Biztosítóholdinggal való lehetséges kapcsolatról is kérdeztük a szakembert.

A magyar biztosítási szektor egyik legelismertebb, tapasztalt szakemberét, Pandurics Anettet váltja a Posta Biztosító élén a biztosítási szektoron kívülről, az ÁKK-tól érkező vezetőként. Törvényszerű volt a vezetőváltás a Posta Biztosító karácsony előtt bejelentett teljes állami kézbe kerülésével? A korábbi vezérigazgató remek munkát végzett, a váltás pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés