Előfizetői tartalom

Időt és költségeket is spórolhatunk a digitalizációval

Portfolio
A vállalatok életében kiemelten fontos a digitalizáció, hiszen ezzel nemcsak értékes időt, hanem akár költségeket is megspórolhatunk. A Portfolio Digital Transformation konferenciájának második szekciójában két előadás mellett olyan sikersztorikat is hallhattunk, amelyeknél uniós forrásokból sikerült digitalizációval kapcsolatos változtatásokat eszközölni.

Az első előadásban Varga László a vállalatirányítással kapcsolatban elmondta, hogy a végek életében a Covid volt az egyik legnagyobb hatással a digitalizáció fejlődésére, a járvány következtében eddig nagyon sok eredményt értünk el az informatika terén, de még mindig sok probléma van jelen. Kiemelte, hogy az ERP nem feltétlenül a vállalatirányítást jelenti, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés