Előfizetői tartalom

Itt a Microsoft újabb nagy húzása, alaposan felturbózzák a Teams-t

Portfolio
A Microsoft egy meg nem nevezett összeget fektetett be a londoni székhelyű Builder.ai start-upba, amely "no-code" és "low-code" platformokat kínál alkalmazások építéséhez és kezeléséhez - írja a CNBC. A befektetéssel a cél, hogy a Microsoft intergrálja a Builder.ai saját AI eszközét a Teamsbe, hogy azon keresztül üzleti alkalmazásokat építhessenek a felhasználók.

A 2017-ben alapított Builder.ai profilja, hogy a szoftvere segítségével bárki - a megfelelő techológiai képzettség, vagy kódolási ismeretek nélkül - alkalmazásokat fejleszthet és kezelhet. A partnerség révén a Microsoft azt tervezi, hogy a Builder.ai mesterséges intelligencia alapú asszisztensét, "Natashát" integrálja a Teams videó- és csevegőszoftverbe, hogy az ügyfelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés