Előfizetői tartalom

Újabb veszteséges negyedévet zárt a Masterplast

A veszteséges negyedik negyedév után 2023 első negyedévét és mínusszal zárta a Masterplast, minden eredményszinten – derül ki a cég ma reggel publikált közleményéből. A gyorsjelentést követő közleményben a vállalat menedzsmentje megerősítette, hogy a cél, hogy a teljes 2023-as évet végül nyereséggel zárja, ami akkor is megvalósulhat, ha a jelenlegi keresleti szint marad.

Veszteséges negyedév Veszteséges negyedévet zárt a Masterplast, ami nem okozott meglepetést annak fényében, hogy a cég elnöke és vezérigazgatója, Tibor Dávid nemrégiben a Portfolio-nak nyilatkozva elmondta, hogy az év első fele veszteséges lehet. Az első negyedéves bevétel több mint a negyedével csökkent az előző év azonos időszakához képest, és már EBITDA-szinten is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés