Előfizetői tartalom

Erős pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az elmúlt napokban leginkább csak oldalaztak a tőzsdék, nem igazán alakult ki határozott irány a nemzetközi piacokon, ami részben annak tudható be, hogy továbbra is nagy a feszültség az amerikai adósságplafon kérdése miatt, amelyről még mindig zajlanak a tárgyalások. Emellett a héten több olyan adat is érkezett Kínából, amelyek arra utalnak, hogy az ország gazdasági talpraállása talán mégsem alakul olyan simán, mint amire korábban számítani lehetett. Ezzel összehangban tehát bizonytalan piaci hangulat uralkodott ma az ázsiai tőzsdéken, és az európai piacokon is vegyesek voltak a mozgások. Ezzel szemben az USA-ban ma komolyabb emelkedést mutattak a tőzsdék.

2023. május 17. 22:02 Megosztás Erős zárás Amerikában Erős pluszban zártak ma az amerikai tőzsdék: a befektetők azért zsákolták a részvényeket, mert remélik, hogy hamarosan megszülethet a kétpárti megállapodás az adósságplafon megemeléséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés