Előfizetői tartalom

Lerántották a leplet az influenszerek milliós fizetéseiről

Forgács Mariann, közösségimédia-szakértő készített interjút a Pénzcentrum a kommentelési kultúra leépüléséről és a magyar influenszerek világáról. A szakértő szerint fontos, hogy a szülők se agresszív kommenteket írjanak a közösségi felületekre, mert ez a gyerekek feljődésére is kihat. Ugyanígy azt javasolja, hogy a cégek és ügynökségek támogassák inkább azokat az influenszereket, akik minőségi tartalmat állítanak elő, és nem alpárisággal és botrányokkal építik a közönségüket. A hosszú interjúból az is kiderül, hogy mi kell a milliós fizetésekhez a szcénában.

Forgács Mariann közösségi média szakértő szerint sok cég és ügynökség kizárólag a követőik száma alapján helyezi előtérbe az influencereket, figyelmen kívül hagyva a tartalmak minőségét és a közönséggel való elköteleződést - derül ki a Pénzcentrummal készült interjúból. Forgács így hangsúlyozza annak fontosságát, hogy olyan tartalomkészítőket támogassunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés