FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

A mesterséges intelligencia már itt van, és szépen csendben segít a háttérben

A legmagasabb hegyek megmászásához kell egy erős csapat, és ugyanez igaz a vállalatok transzformációjára is – kezdte megnyitó előadását az SAP idei Sapphire konferenciáján a német szoftveróriás vezérigazgatója, Christian Klein. A konferencia központi témája, hogy az feltörekvő technológiák - mint a mesterséges intelligencia - segítségével hogyan tudnak a vállalatok „jövőállóvá” válni, üzleti folyamataikat agilisabbá, rugalmasabbá, fenntarthatóbbá tenni.

A mesterséges intelligencia a 2023-as Sapphire központi témája, amiben semmi meglepő nincs, miután az elmúlt hónapokban óriási hype alakult ki körülötte. Az SAP vezetője megnyitó előadásában kiemelte, hogy az SAP megoldásaiba már beépített mesterséges intelligenciát, így immár cégek ezrei használják ilyen módon. A mesterséges intelligencia a jövőben megváltoztatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés