Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbb a generatív AI, de nem teljesen veszélytelen a használata

Portfolio
Ma már egymilliárd felhasználóval rendelkeznek a mesterséges intelligenciával működő szolgáltatók, a cégek több mint fele pedig igénybe veszi a generatív AI-t a munkafolyamatok megkönnyítésére. A használat közben azonban érdemes odafigyelni a kockázatokra is, ugyanis a lehetőségek mellett számos veszélyt is rejt magában.

A Portfolio Financial IT 2023 konferenciájának nyitóelőadását Bacsó Gergely és Havas András, a McKinsey & Company partnerei tartották meg a generatív AI megjelenéséről és térnyeréséről. Az első dolog, amit le kell szögezni, az az, hogy a generatív AI sok dolgot megváltoztat a bankszektorban, azonban nem kell minden eddigi tudást kidobni. A mesterséges intelligencia felgyorsítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés