Előfizetői tartalom

Van még piac a régiós vállalatok számára: sokan tudnak nemzetközi szinten is fejlődni

Portfolio
A nemzetközi terjeszkedés továbbra is fontos cél a régiós vállalkozások számára, ugyanakkor a gazdasági és geopolitikai helyzet nem könnyít a terjeszkedésben gondolkozó vállalkozások helyzetén - hangzott el az iBanFirst által szervezett bukaresti The Central and Eastern Europe (CEE) Regional Business Summit konferencián.

A májusi rendezvény a Közép- és Kelet-Európa vállalkozói számára adott egyfajta helyzetértékelést, és bemutatott olyan sikersztorikat, fejlődő vállalkozásokat, amelyek sikeresen tudtak növekedni a régiós piacokon, vagy innen kiindulva nemzetközi szinten. Köztük több olyan cég is megjelent, amely a jövő multinacionális vállalatává is válhat. A rendezvényen olyan romániai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés