Előfizetői tartalom

Újabb elektromos autós cég ment csődbe

Portfolio
A Lordstown Motors, az amerikai elektromos pickupokat gyártó vállalat csődvédelmet kért és vevőt keres a a cégre, miután nem sikerült megoldani a tajvani Foxconn-nal a beígért beruházásról folytatott vitát. Az ohiói székhelyű vállalat ezzel egyidejűleg jogi lépéseket tett a Foxconn ellen, csalárd magatartással és ígéretek megszegésével vádolva a céget.

A Lordstown csalárd magatartással és egy sor megszegett ígérettel vádolja a Foxconnt (amely egyébként az iPhone összeszerelésről ismert) egy olyan megállapodással kapcsolatban, amely szerint a tajvani cég akár 170 millió dollárt is befektetett volna a Lordstownba. A Foxconn korábban mintegy 52,7 millió dollárt fektetett be a Lordstownba a megállapodás részeként, és jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés