Előfizetői tartalom

Meredeken emelkedik a Pepsi ára, de még így is elég szépen veszik

Portfolio
A PepsiCo az elemzői várakozásokat meghaladó negyedéves eredményről és bevételről számolt be, annak ellenére, hogy az italok és élelmiszerek iránti kereslet némileg csökkent a tavalyihoz képest. Jó hír azonban a befektetőknek, hogy a cég idén már másodszor emelte éves bevételi és profit előrejelzését, részben annak köszönhetően, hogy nem következett be akkora visszaesés a forgalomban, mint várták.

Indul a második negyedéves gyorsjelentési szezon, és ugyan a "hivatalos nyitány" csak holnap lesz, amikor az amerikai nagybankok elkezdik közzétenni a legfrissebb számokat, ma néhány másik vállalat mellett a PepsiCo is beszámolt az elmúlt három hónapról. A vállalat, más csomagolt élelmiszeripari termékeket gyártó vállalatokkal együtt, kénytelen volt árat emelni a különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés