FONTOS Kijött a nap legfontosabb adata: jelentősen gyengült az amerikai munkaerőpiac
 
Előfizetői tartalom

Lezárta története legnagyobb akvizícióját a Gloster

Portfolio
A kitűzött határidőn belül, sikeresen lezárta története eddigi legnagyobb akvizícióját a Gloster. A most megvásárolt informatikai fejlesztőcég ezentúl Gloster-P92 néven működik tovább, miközben a társaság vezetése nem változik. Az akvizícióval a Gloster Csoport közvetlen képviseletet szerez a Szilícium-völgyben, valamint Londonban is, miközben árbevétele a várakozások szerint egyharmadával bővül, az exportarány pedig az ügylet lezárásának köszönhetően már év végén meghaladhatja a management 2025-ös stratégiájában megfogalmazott várakozásait – közölte a cég.

A Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán jegyzett, ősszel a Standard kategóriába készülő Gloster ezzel a tizedik akvizícióval 51%-os tulajdonrészt szerzett a P92 IT Solutions Kft.-ben, amely 2025-ben 94%-ra fog növekedni. A tranzakciót követően a P92 a Gloster leányvállalataként, Gloster – P92 IT Solutions Kft. néven működik tovább, miközben a társaság ügyvezetői tiszségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés