Előfizetői tartalom

Végül mégis mínuszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
A tegnapi méretes esést követően rövid időre úgy tűnt, hogy kisebb megnyugvás jöhet a tőzsdéken, az európai piacok azonban ismét számottevő mínuszban vannak, és Amerikában is kisebb esésben vannak a vezető részvényindexek. A BUX ezúttal is felülteljesített a nemzetközi átlaghoz képest, elsősorban az OTP emelkedésének köszönhetően. Az európiai piacok eséssel fejezték be a napot, az amerikai indexek napközben pluszba fordultak, de végül mínuszban zártak.

2023. augusztus 03. 22:13 Megosztás Eséssel zárt mindhárom index Végül mind a három index eséssel fejezte be a napot: a Dow 0,2%-ot, az S&P 500 index 0,3%-ot, a Nasdaq 0,1%-ot esett. Az eséshez hozzuájárulhatott, hogy az amerikai 10 éves hozam jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés