Előfizetői tartalom

Megújul a ChatGPT

Portfolio
Az OpenAI ugyan még nem adta ki a beharangozott GPT-5 modellt, a vállalat az elmúlt hetekben számos fejlesztést hajtott végre. A legnagyobb ezek közül az, hogy a ChatGPT elérhetővé vált Androidon is. Ráadásul a ChatGPT most már meg is jegyez bizonyos részleteket a felhasználóról, amelyekre későbbi beszélgetések során utalhat - írja a BGR.

Nemrég az OpenAI hat fontos új ChatGPT funkciót jelentett be, amelyek javíthatják a chatbottal való interakció élményét. Ezek közül kettő esetében szükséges a ChatGPT Plus, a prémium verzióhoz való hozzáférés, amely 20 dollár/hóba kerül. A másik négy már az ingyenes verzióban is megtalálható, és ezek mindegyike a héten kerül bevezetésre. Ezután már nem dobja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés