Előfizetői tartalom

Íme a 10 legolcsóbb új autó Magyarországon - Mutatjuk a listát

Portfolio
Úgy tűnik, végleg elmúltak azok az idők amikor még 3-4 millió forint körüli áron is lehetett új autót vásárolni. A Pénzcentrum május után most ismét összeállította a 10 legolcsóbb, Magyarországon megvásárolható új autó listáját, amelyen mindössze két típus fért be az 5 millió forintos árszint alá. Nézzük, milyen lehetőségei vannak annak, aki szűkebb keretből szeretne új autót vásárolni!

A legolcsóbb új autó még mindig a Mitsubishi Space Star, amelynek az ára nem emelkedett május óta, továbbra is 4 440 000 forintba kerül. Az Entry nevű alapkivitelben azonban se légkondi, se rádió nincs és csak fehér színben kapható, minden más szín feláras. 2022-ben ugyanez a modell még 3 560 000 forintba került. Második továbbra is a Kia Picanto, 4 999 000 forintot kérnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés