Előfizetői tartalom

Súlyos rendszerhiba miatt leállt a Toyota összes japán gyára

Portfolio
A Toyota egy rendszerhiba miatt leállította mind a 14 japán összeszerelő üzemének működését, leállítva ezzel gyakorlatilag a teljes hazai termelést. A hiba, amelyet jelenleg vizsgálnak, megakadályozza az autógyártót abban, hogy alkatrészeket rendeljen. A vállalat szóvivője szerint valószínűleg nem kibertámadásra vezethető vissza a rendszerhiba, írja a Reuters.

A világ legnagyobb autógyártója kedden bejelentette, hogy a gyártási rendszer meghibásodása miatt leállította mind a 14 japán összeszerelő üzemének működését. A váratlan meghibásodás miatt a Toyota hazai gyártása teljesen leállt. A vállalat jelenleg vizsgálja a probléma okát, de egy szóvivő megerősítette, hogy valószínűleg nem kibertámadással áll összefüggésben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés