Előfizetői tartalom

A Vodafone repíti a 4iG számait

Portfolio
Mind a bevételek, mind az EBITDA szintjén jelentős növekedésről számolt be a 4iG második negyedéves gyorsjelentésében, köszönhetően a közelmúltbeli akvizícióknak, leginkább a Vodafone első negyedévben lezárult felvásárlásának. A 4iG csoport átalakulása közepette változás jön a vezetőségben és a társaság azt is bejelentette, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően bevezeti a One márkát Magyarországon.

A második negyedév eredményei Jelentős bevételnövekedésről számolt be a 4iG 2023 második negyedévében, amelyhez nagyban hozzájárultak a vállalat akvizíció, mint például a Vodafone idén lezárt felvásárlása. A regionális infokommunikációs cégcsoport nettó árbevétele 151 milliárd forintra emelkedett az április-júniusi időszakban, ami több mint a duplája az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés