Előfizetői tartalom

Megújul a Yettel otthoni netszolgáltatása: akár a nyaralóba is magunkkal vihetjük

Portfolio
Majdnem megkétszereződött egy év alatt az otthoni internetes ügyfelek átlagos adathasználata a Yettelnél. A távközlési szolgáltató most megújítja OtthonNet szolgáltatását, amivel egyszerűbben és gyorsabban beüzemelhetővé, valamint rugalmasabban használhatóvá válik a szolgáltatás, amely jelenleg országszerte 2,5 millió címen érhető el.

A Yettel két éve indította el mobilhálózatra épülő otthoni szolgáltatását. Elsőként a gyors 4G-s, később a még nagyobb sebességű 5G-technológiát kihasználó tarifacsomag jelent meg, amelyek műszaki alapjait a szolgáltató átfogó hálózatmodernizációs projektje teremtette meg. Egyre több ügyfél számára elérhetővé vált az 5G-technológia, és a 4G-technológia kapacitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés