Előfizetői tartalom

Szélsőséges időjárást és káreseményeket hoz a klímaváltozás - Felkészült erre Magyarország?

Portfolio
Elkészítette az első magyarországi Klímaalkalmazkodási Előrehaladási Jelentését a Green Policy Center, ebben nem a kibocsátásokkal, mérséklésekkel foglalkoznak, hanem az alkalmazkodás folyamatával. Az évente megjelenő jelentéssel folyamatosan mérhető lesz a haladás ezen a területen. Az elemzés olyan területeken tartalmaz megfigyeléseket, adatokat, mint az éghajlatváltozás hatásai Magyarországon, a klímaváltozásból eredő káresemények és az alkalmazkodással kapcsolatos szakpolitikák.

Az Előrehaladási Jelentés a kiválasztott magyar országos, regionális és helyi stratégiai dokumentumok, a különféle intézmények és szakszolgálatok által nyilvántartott adatok alapján mutatja be, hogy milyen negatív klímaváltozási hatásokhoz kell hazánknak alkalmazkodnia például a vízgazdálkodás, mezőgazdaság vagy akár az egészségügy területén. Az elemzés egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés