Előfizetői tartalom

Új cégek mennek a héten tőzsdére, már most nagy az izgalom

Portfolio
Nem csak a jegybanki kamatdöntésektől lesznek hangosak a tőzsdék a héten, hiszen az Arm múlt heti tőzsdei debütálását követően két másik vállalat részvényeivel is megindul a kereskedés az USA-ban. Ráadásul úgy tűnik, hogy mindkét cég felbuzdult az Arm sikerén, és a befektetők kockázati étvágya is megjött, hiszen az Instacart és a Klavyo is felemelte részvényeinek jegyzési ársávját.

Hétvégi cikkünkben már írtunk arról, hogy a napokban megy tőzsdére az Egyesült Államokban az Instacart és a Klavyo. Az Arm sikeres múlt heti sikeres tőzsdei debütálása nyomán úgy tűnik, a két cég felbátorodott az IPO-piac feltételezhető feléledésén, hiszen mostanra hivatalosan is megerősítették: felemelik részvényeik jegyzési ársávját. Az élelmiszer-kiszállítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés