Előfizetői tartalom

Döntött a Fed, reagálnak a piacok

Portfolio
Alapvetően kedvező hangulatban várták a befektetők Európában és Amerikában is a Fed ma esti kamatdöntését, de gyorsan elromlott a hangulat, miután kiderült: a Fed hiába nem emelt most, tartósan magasak maradnak az irányadó kamatok. A magyar tőzsde ezúttal alulteljesít a nemzetközi átlaghoz viszonyítva, a hazai blue chipek közül azonban kiemelkedik a Mol, miután a vállalat részvényeinek a mai napon egy másfél hónapja tartó oldalazó trendből sikerült kitörnie.

2023. szeptember 20. 22:00 Megosztás Mínuszban zártak a tőzsdék Hiába nem emelt ma kamatokat a Fed, egyértelművé tették, hogy később fognak, ez pedig beárnyékolta a befektetői hangulatot is az amerikai tőzsdéken. A Dow 0,22%-os, az S&P 500 0,94%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés