Előfizetői tartalom

Új kínai okostelefon jön - Most a Tesla riválisától

Portfolio
Okostelefon dob piacra a Tesla kínai riválisa, a Nio, amit a cég várakozásai szerint legalább a felhasználói fele megvásárolhat – mondta el a társaság vezérigazgatója, William Li a CNBC-nek adott interjúban.

Az Androidos Nio telefon ára 900-1000 dollár között mozog, és 150 dollárral olcsóbb lesz, mint a hasonló kategóriás Huawei telefon – közölte a cég. A készülék úgy néz ki, mint egy klasszikus okostelefon, de egy speciális gombbal lesz ellátva, ami az autó kulcsaként funkcionál. A telefon egyik nagy vonzereje, hogy zökkenőmentesebb lesz a kapcsolat az autóval, legyen szó a telefon beállításairól, a zenehallgatásról, vagy ha épp vezetés közben kell bekapcsolódni egy online megbeszélésbe.

Egy évig fejlesztette a készüléket a vállalat és szeptember 28-től kerülhet a vásárlók kezébe a telefon.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés