Előfizetői tartalom

Kimondták, mi győzheti le a legfejlettebb mesterséges intelligenciát is

Portfolio
Az ember és a mesterséges intelligencia együttműködése képes arra, hogy a legfejlettebb mesterséges intelligencia teljesítményét is felülmúlja – hangzott el az egri Közgazdász-vándorgyűlés mesterséges intelligenciáról szóló panelbeszélgetésében. Bartha Lajos, az MNB ügyvezető igazgatója szerint az új fizetési módok bevezetése után azok elterjesztése lesz a jegybank nagy feladata a következő években, de a fejlesztés alatt álló e-nyugta bevezetése is nagy előrelépést fog jelenteni.

Bartha Lajos: mindent átformálnak az adatok, nagy változásokat hoz az e-nyugta és a digitális jegybankpénz is Az adatok hatalma – az ember és a gép együttműködése a jövőben címmel tartott előadást Bartha Lajos, az MNB ügyvezető igazgatója. Elmondta: új technológiák, új szereplők és új szolgáltatások jelentek meg a számítógépes technológia területén az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés