Előfizetői tartalom

Megszólalt a Mol-vezér az új hulladékrendszerről, a fosszilis energiáról és a zöld célokról

Portfolio
"Kulturális váltásra van szükség a pazarlás ellen" - hangzott el a Planet 2023 Expo szakmai programjában, ahol Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója és Áder János, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke beszélgettek. A fosszilis energián túl szó volt a Mol beruházásairól, a MOHU szerepéről, a 2024-től bevezetésre kerülő új, üvegvisszagyűjtő rendszer következményeiről, valamint a jövő közlekedéséről is.

2050-es klímasemlegesség - Reális? Áder János, kuratóriumi elnök, Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a konferencia kezdetén elsőként arról kérdezte Hernádi Zsoltot, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatóját, hogy reális elképzelés-e véleménye szerint, hogy 2050-re eléri a világ a karbonsemlegességet? Hernádi Zsolt elmondta, hogy a 90-es évek óta beszélünk többet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés