Előfizetői tartalom

Kritikus szinten a bitcoin az izraeli események után

Portfolio
Hétvégén általában csak korlátozott számú eszközben zajlik a kereskedés, viszont a kriptopiactól várható lett volna, hogy érdemben reagáljon az izraeli eseményekre - ez nem történt meg. Ma azonban már határozott irány alakult ki, esik a kriptopiac, a bitcoin pedig fontos szintre került. Többek között az kriptopiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Esik a kriptopiac

Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek.

Továbbra sem kijelenthető a bitcoinról, hogy képes lenne biztonságos menedékként működni, és mai árfolyammozgás sem erősíti meg ezt a teóriát. Miközben az arany és a dollár árfolyama kilőtt, addig a bitcoin és más kriptoeszközök árfolyama lefelé csorog a gázai konfliktust követően. Vagyis a kriptopiacot inkább a részvénypiacokon is érezhető kockázatkerülés jellemzi.

A legnagyobb piaci értékű kriptoeszköz, a bitcoin árfolyama ma 1,4 százalékos mínuszban van.

btc1009

Eközben az ethereum árfolyama 2,4 százalékot esett.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés