Előfizetői tartalom

Kimondta az államtitkár: 20 ezer családot segíthet az új napelemes támogatási program

Portfolio
|
MTI
A minap bejelentett közel 76 milliárd forintos Napenergia Plusz Programot mintegy 20 ezer háztartás veheti igénybe, mivel kötelező lesz együtt telepíteni a napelemet és a tárolót az önellátás támogatása érdekében – jelezte az M1 aktuális szerda reggeli adásában Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Lantos Csaba energiaügyi miniszter a Portfolio múlt csütörtöki Energy Investment Forum konferenciáján jelentette be az említett közel 76 milliárd forintos támogatási programot ahhoz kapcsolódva, hogy 2024-től elindul a bruttó elszámolási rendszer is, amelyben 5 forint körüli áron veszi majd át a megtermelt és el nem fogyasztott energiát az áramszolgáltató a háztartástól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés