Előfizetői tartalom

Valami készülődik Európa távközlésében, uniós "bajnokok" kellenek

Portfolio
Thierry Breton, az EU belső piacért felelős biztosa bemutatta a várva várt uniós távközlési jogszabály, a digitális hálózatokról szóló törvény főbb javaslatait, amely támogatja a távközlési szolgáltatók koncentrációját és az uniós távközlési "bajnokok" létrehozását. A törvény, amit még nem tettek közzé, újradefiniálja a távközlési ágazat szabályozását, a célja a piac széttagoltságának kezelése, beruházások ösztönzése és a távközlési infrastruktúrák biztonságosabbá tétele. Többek között a hazai és nemzetközi részvénypiacokkal is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés