Előfizetői tartalom

Pillanatok alatt vesztette el értékének közel negyedét a Manchester United

Portfolio
Hétvégén érkezett a hír, hogy a Jassim Bin Hamad J.J. Al Thani sejk által vezetett katari befektetőcsoport visszavonta a Manchester United megvásárlására tett ajánlatát, és végül Jim Ratcliffe brit milliárdos lehet a befutó, ugyan ő csak a klub 25 százalékát szerezné meg. A híreket követően beszakadt a Manchester United árfolyama.

Csúnya mínuszban kezdheti a mai kereskedést a Manchester United, miután a hétvégén kiderült, hogy a katai befektetőcsoport eláll a klub megvásárlásától. A nyitás előtti kereskedésben a Manchester United árfolyama 15,5 dolláron, vagyis a múlt pénteki záráshoz képest 22,4 százalékos mínuszban is járt. A mélypontról már visszahúzták az árfolyamot, így jelenleg 9,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés