Előfizetői tartalom

Jerome Powell beszéde mozgatta a tőzsdéket, lefordultak az indexek

Portfolio
Gazdasági információk tekintetében ma itthon nem várunk fontos adatközlést, elsősorban a nemzetközi események befolyásolják a hangulatot a hazai tőzsdén - ennek megfelelően kisebb esést láthatunk, alapvetően Európa szerte kedvezőtlen ma a részvénypiaci hangulat. Komoly hullámokat vetnek a gőzerővel folyó harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon friss számai: a Tesla részvénye a vártnál alacsonyabb értékesítési számok miatt nagyot esett, a Netflix árfolyama azonban a remekül alakuló előfizetői létszám miatt valósággal szárnyal a kereskedésben. A negyedéves számok mellett az Egyesült Államokban a jegybankelnök Jerome Powell a New York-i Gazdasági Klubon tartott beszédét figyelték a befektetők.

2023. október 19. 22:01 Megosztás Estek a tengerentúli tőzsdék Zárásra sem javult a hangulat, a Dow Jones 0,7, az S&P 500 0,8, a Nasdaq 1 százalékos eséssel fejezte be a csütörtöki kereskedési napot. baha us 500 árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés