Előfizetői tartalom

Nehéz hónapok vannak a Waberer's nemzetközi fuvarozási szegmense mögött

Portfolio
Nehéz harmadik negyedév van a Waberer's nemzetközi fuvarozási szegmense mögött, amelyet a másik két szegmensnek kellett ellensúlyoznia. Az árbevétel így összességében stagnált, azonban a csoportszintű EBIT visszaesett, miután az ITS szegmens veszteséges lett (EBIT szinten). Bár a kihívásokat a Waberer’s menedzsmentje is elismerte, azonban megerősítették a korábban megemelt éves eredményvárakozást, és a cég azt is közölte, hogy még idén közzéteszi a csoport 2027-ig terjedő új stratégiáját.

Szenvedett az nemzetközi fuvarozás Közzétette legfrissebb számait a Budapesti Értéktőzsdén a Waberer's, amelyek az előző negyedévekben látott pozitív eredményekhez képest már inkább a kihívásokra világítanak rá a harmadik negyedévet tekintve. A cég figyelmeztetett, hogy bizonyos iparágakban folyamatos keresletcsökkenéssel szembesülnek a hazai és nemzetközi fogyasztói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés