Előfizetői tartalom

Számot adtak a zöld eredményeikről a vállalatok - Nincs mire várni, közelednek a határidők

Portfolio
A fenntarthatósági jelentések és célkitűzések egyik fontos eleme a vállalatoknál, hogy azokról - beleértve a már ténylegesen elért eredményeket - tájékoztassák is az ügyfeleiket, befektetőkiket, partnereiket. Ezáltal válik követhetővé, hogy valóban megfelel-e egy cég a korábban tett vállalásainak. Az elmúlt egy hónapban számos Magyarországon is aktív vállalat adott számot az eddigi fenntarthatósági eredményeiről, illetve a 2025-ös, a 2030-as és 2050-es vállalásairól. Ezeket foglaltuk most össze.

Több mint félmilliárd tonna CO2-kibocsátás elkerülése a Schneider Electric-nél 2021-től 2025-ig tart a Schneider Sustainability Impact (SSI) program, melynek keretében a vállalat 11 globális, és több mint 200 helyi célkitűzést fogalmazott meg. A legutóbbi, az idei harmadik negyedévre vonatkozó jelentés szerint, a cég több mutatóban is fontos mérföldkőhöz érkezett. Év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés