Előfizetői tartalom

A Fradi stadionjától a jutalékmentes életbiztosításokig: megszólal a Groupama vezére

Franciaországban sokkal több adót fizet mindenki, mint itt, Magyarországon, tehát nem olyasvalami ez, amihez ne lenne hozzászokva a tulajdonos - fogalmaz interjúnkban Alexandre Jeanjean, aki április óta vezérigazgatóként irányítja a Groupama Biztosítót. A társaság leszámolt az életbiztosítások korábbi értékesítésihálózat-központú költségszerkezetével, és nem állította le az új extraprofitadó miatt más biztosítóknál felfüggesztett egyszeri díjas életbiztosítások értékesítését sem, így az utóbbi időben nagyot tudott nőni. A Groupama Arénáról, a mesterséges intelligenciáról és a közelgő lakásbiztosítási kampányról is kérdeztük a szakembert.

Portfolio: 2029-ig továbbra is a Groupama nevét viseli a Fradi stadionja, miután megújították a szponzorációs szerződést. Mennyit fizetnek ezért, és hol térül meg a befektetés a biztosítónak? Alexandre Jeanjean: A szerződéses kötelezettségeink miatt sajnos nem válaszolhatom meg a kérdés első felét, de a két fél kölcsönösen elégedett az együttműködéssel. Ha az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés