Előfizetői tartalom

Tibor Dávid: az első negyedévben jöhetnek itthon az energetikai támogatási programok

Portfolio
Jelentősen csökkentette 2023-as eredményvárakozásait a Masterplast ma reggeli bejelentésében, a vállalat elnök-vezérigazgatóját, Tibor Dávidot kérdeztük ennek hátteréről, a tavalyi évről, és a jövő évi kilátásokról. Szóba került a hazai építőipar nehéz helyzete, és az, hogy mikor várhatóak itthon az állami energetikai támogatási programok, amin a cégvezér szerint aktívan dolgozik a kormányzat.

Ma reggel módosította 2023-as éves előrejelzéseit a Masterplast, jelentősen csökkentette a várakozásokat. Miért volt erre szükség? Az idei év a vállalat történetének egyik legnehezebb időszaka volt. Sikeresen hajtottuk végre az átállást a nyereséges üzemszerű működés újbóli elérésére egy összeszűkült piaci környezetben is.  Az utolsó negyedévben operatív szinten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés