Előfizetői tartalom

Lakásbiztosítási kampány: néhány kevésbé ismert tudnivalóra hívta fel a figyelmet az MNB

Portfolio
Idén márciusban – ha az érintett ügyfél úgy dönt – egy hónapig soron kívül átköthetővé válnak a lakásbiztosítások. Az erről szóló tájékoztatót a biztosítóknak február 15-ig kell megküldeniük ügyfeleiknek. Az MNB-nek a márciusi időszakról szóló szerdai közleményéből több, eddig talán kevésbé ismert tudnivaló is kiderült. Felhívták a figyelmet például arra, hogy a határozott időre kötött szerződések nem szüntethetők meg, csak akkor, ha ebbe a biztosító beleegyezik.

Biztosítás 2024 A témával részletesen foglalkozunk a Portfolio közelgő Biztosítás 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A jegybank közleményéből kiderült: ha az ügyfél szerződése felmondásáról dönt, azt ingyenesen, indoklási kötelezettség nélkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés