Előfizetői tartalom

Kivárnak a befektetők a fontos közlés előtt

Portfolio
A nyitás után esnek az amerikai tőzsdék, a Dow Jones 0,3 százalékos mínuszban van, a S&P 500 ugyancsak 0,3 százalékot esett, míg a Nasdaq 0,7 százalékos mínuszban áll. Ma este teszi közzé legfrissebb számait a mesterséges intelligencia zászlóshajójának számító Nvidia, sokak szerint a szélesebb piacokra is komoly hatása lehet az eredményeknek, erre várnak tehát ma a befektetők.

Az egyik legrégebbi és legszélesebb körben követett amerikai részvényindex, a Dow Jones komponensei között az alábbi elmozdulások láthatók a mai piacnyitást követően. Jól teljesít ma a Procter & Gamble és McDonald's részvénye, míg a lista végén a Walgreens és a Salesforce papírja találhatók. Ma érkezett egyébként a hír, hogy a hétfői tőzsdei kereskedésben a Walgreens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés