Előfizetői tartalom

Jövő héten jön az Opus nagy napja - Most bárki eladhatja a részvényét a cégnek

Portfolio
Sajátrészvény-visszavásárlási aukcióra készül jövő héten az Opus Global, amelynek keretein belül újabb 2 milliárd forintnyi saját részvényt vásárolhatnak vissza. Nem ez az első alkalom, hogy saját részvényt vesz a cég, már tavaly is lezajlott egy 1 milliárd forintos program, a menedzsment most ebben látja a részvényesi érték maximalizálásának lehetőségét. Összeszedtük, hogy mit lehet tudni a február 29-i aukcióról, hogy hogyan lehet részt venni benne kisbefektetőként, milyen áron, hány darab részvényt vehet vissza az Opus Global.

Február 29-én részvény-visszavásárlási aukciót tart az Opus, amelyben a részvényesek önkéntesen vehetnek részt, maguk döntheti el, hogy milyen áron és hány darabot ajánlanak fel. A vállalat legfeljebb 2 milliárd forint értékben vásárol vissza a részvényeket, összegyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat: A tranzakcióban azok a részvényesek vehetnek részt, akik rendelkeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés