Előfizetői tartalom

Ilyenek lesznek a jövő telefonjai - Felejtsük el az alkalmazásokat?

Fekete Beatrix, Bacelona, MWC
Alkalmazás repülőjegyvásárláshoz. Alkalmazás szállásfoglaláshoz. Térképalkalmazás. Időjárásalkalmazás. Üzenetküldő alkalmazás. Csak hogy párat említsünk a telefonunkon egyre halmozódó alkalmazásáradatból, amin lassan nem győzünk kiigazodni. Úgy tűnik, hogy a német távközlési óriásnál, a Deutsche Telekomnál is felismerték ezt a problémát, és az idei MWC-n egy „app-free” telefon koncepcióval rukkoltak elő, természetesen a mesterséges intelligenciára támaszkodva.

Hétfőn megnyitotta kapuit a világ legnagyobb mobilpiaci rendezvénye, a Mobile World Congress, amelyen a szokásokhoz híven a Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom is felvonult, komoly jelenléttel, külön standdal. Az eseményen megszólaltak a cég vezetői, és a számos újdonsággal, többek között egy új telefon koncepcióval is szolgált a társaság, amiről már pár nappal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés