Előfizetői tartalom

Esett az OTP

Portfolio
Elsősorban az OTP nagy esésének köszönhetően kifejezetten rosszul teljesített ma a magyar tőzsde az egyébként inkább pozitívnak mondható nemzetközi mezőnyben: a hazai nagybank árfolyama még tegnap nagyot ralizott egy jelentős célár-emelést követően, vélhetően hozamrealizálás indult el ma a részvénynél, alapvetően nem túl nagy forgalom mellett adták ma a befektetők a papírt. Európában nem voltak jelentős mozgások a fontosabb részvénypiacokon, vélhetően a tegnapi amerikai inflációs adatot emészthették a befektetők. Közben a kedvezőtlen amerikai tárolói adatoknak és egy orosz olajfinomítót ért dróntámadásnak köszönhetően nagy emelkedést láthatunk ma az olaj árában. Közben nincs megállás a kriptopiaci raliban, már a 73 000 dolláros szintet is elérte a bitcoin jegyzése.

2024. március 13. 21:06 Megosztás Mérsékelt elmozdulás A Dow végül 0,1%-ot emelkedett, az S&P 500 0,2%-ot esett, míg a Nasdaq 0,55%-os gyengülést szenvedett el. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés