Előfizetői tartalom

Megszenvedték az amerikai tőzsdék az inflációs adatot

Portfolio
Ma reggel az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően a délelőtti emelkedést nagyrészt visszaadták az európai tőzsdék, és Amerika is nagyobb mínuszban zártak, miután a délutáni amerikai inflációs adat a vártnál magasabb lett, melynek hatására tovább mérséklődtek a kamatvágással kapcsolatos várakozások: a dollár komoly erősödésbe kapcsolt, a tőzsdék pedig lefordultak. A magyar piac azonban a forint markáns gyengülése ellenére is jól állta a sarat, az OTP vezetésével a BUX új történelmi csúcsot ért el.

2024. április 10. 21:59 Megosztás Csúnya zárás Bár a napon belüli mélypontokhoz képest sikerült javítaniuk az amerikai tőzsdéknek, a vártnál magasabb inflációs adat hatása a záráskor is látszik a vezető indexeken, a Dow 1,1 százalékos mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés