Előfizetői tartalom

Kiderült: mindenki ráugrott a mesterséges intelligenciára a régiónkban

Portfolio
Közép-Európában már minden harmadik szervezetnek közvetlen tapasztalata van a generatív mesterséges intelligenciával, és mindössze a vállalatok négy százaléka várja passzívan, hogy a versenytársak tegyék meg az első lépést. A régióban négyből három pénzügyi vezető (73%) véli úgy, hogy az AI fontos a vállalatuk stratégiája szempontjából. A Deloitte CFO felmérése szerint a megkérdezett pénzügyi vezetők fele költségcsökkentést vár a mesterséges intelligencia bevezetésétől. A banki AI alkalmazásokról a Portfolio Financial IT rendezvényén kiemelten lesz szó. Regisztráció és részletek itt! 

Financial IT 2024 A banki AI alkalmazásokról a Portfolio Financial IT rendezvényén kiemelten lesz szó. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A tanulmány fontosabb megállapításai: A felmérés válaszadóinak túlnyomó többsége (73%) úgy véli, hogy összességében a generatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés