Előfizetői tartalom

Itt a fordulat? Újra nyereséges lett a Masterplast

Portfolio
Négy mínuszos negyedév után újra nyereséget tudott elkönyvelni a Masterplast 2024 első negyedévében az EBITDA szintjén, és az adózott eredmény is minimális pluszba fordult – derül ki a társaság ma reggel publikált gyorsjelentéséből. Bár a bevételek továbbra is csökkentek az előző év azonos negyedévéhez képest, a hatékonyságjavító intézkedések megtették hatásukat.

Visszafogott kereslet az első negyedévben Az építőipari piaci élénkülés előjelei már láthatók, a kamatkörnyezet javulása az új építések, míg az uniós irányelvek szerint körvonalazódó felújítási programok a felújítási szegmens elindulását vetítik előre – kezdi gyorsjelentését optimista hangvétellel a Masterplast. Hozzáteszik, hogy az első negyedévben még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés