Előfizetői tartalom

Eséssel indul a nap a magyar tőzsdén

Portfolio
Kedvezőtlen hangulatban indul a nap a magyar tőzsdén, a hazai blue chipek közül a Telekom vezeti az esést, a cég árfolyama már több mint 2 százalékkal került lejjebb, miután a csütörtöki zárást követően a vállalat bejelentette, hogy egy uniós rendelet módosítása miatt lemondják a május 23-ra tervezett részvény-visszavásárlási aukciójukat. 

Eséssel indul a nap a magyar tőzsdén, a BUX 0,6 százalékot esett, így jelenleg 68 471 ponton áll az index értéke. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés